Contacte Tel. 93 860 17 29 Fax. 93 870 60 17 info@davilans.com

Qui som


Davilans Consultors


Sóm una empresa formada per un equip de professionals titulats i multidisciplinars, des de 2001 hem anat consolidant-nos i aplicant una metodologia de treball basada en la millora contínua.

Sóm un equip humà professionalment capacitat i motivat, format per Gestors, Economistes i Graduats Socials, preparats per atendre'l en tot moment, de forma personalizada i adoptar solucions per cada cas concret en funció de les seves necessitats.

Desenvolupem i implantem serveis segons les necessitats dels nostres clients, mantenint una constant avaluació i millora continuada. Comptem amb una infrastructura tecnologica important, que ens perment dur a terme de forma immediata els tramits via web de forma directa amb els diferents Organismes Oficials: la Seguretat Social, Agencia Tributaria, Registre Mercantil. Hi ha la possibilitat d'oferir als nostres clients d'accés a una intranet, feta a mida perque el client pugui consultar l'estat de les seves gestions en temps real a través del nostre lloc web.

La nostra missió és la de tramitar, gestionar i resoldre totes els dubtes, incidencies i obligacions que li puguin surgir en la seva activitat empresarial, proposar de forma continua totes aquelles dades que proporcionin idees que contribueixin de forma efectiva a la millora de la qualitat de gestió i al increment dels resultats.

Les nostres arees d'especialització es desenvolupen en l'ambit d'auditoria socio-laboral, comptable, fiscal, laboral i de recursos humans, consultoria, formació, jurídic i entre d'altres, aportant un servei integral i totalment adaptat juntament amb una àmplia experiència professional.

La nostra activitat està enfocada bàsicament a la petita i mitjana empresa (PIME) de tots els sectors i formes jurídiques: tant autònoms, com Comunitats de Béns i propietaris, Societats Limitades i de Responsabilitat Limitada, Societats Anònimes, Societats Laborals, etc.

El nostre Compromís va dirigit especialment al compliment de les obligacions de tipus mercantil, comptable, fiscal, laboral del nostres clients, per optimitzar al màxim els avantatges que la legislació vigent que ofereix en cada moment.

La nostra filosofia: Confidencialitat. D'acord amb els principis basics del secret professional i segons la llei de protecció de dades (LOPD), tota la informació i la documentació que es gestiona, serà tractada amb la més absoluta confidencialitat.

Els nostres reptes són els de oferir un servei professional de gran qualitat a un preu competitiu, i disposar del recolzament necessari per optimitzar les decisions empresarials.

La nostra política de qualitat té la finalitat de crear una cultura de qualitat per millorar de forma continua el nostre entorn professional i assegurar l'èxit dels nostres projectes.


El nostre equip