els nostres serveis

k

Auditoria Socio-Laboral

Orientem de la modalitat de contractació que més li convé, ajudes…

Assessoria Comptable

La comptabilitat s’elabora en base a la documentació que ens proporcioni.

Assessoria Fiscal

Posem a l’abast dels nostres clients la millor alternativa fiscal.

Consultoria

Anem molt més enllà del compliment d’obligacions legals i tributàries.

Formació

Creació i implementació de solucions de formació adaptades a les necessitats dels nostres clients.

Jurídic

Cobrir totes les necessitats d’assessoria i assistència legal que demanden els nostres clients.

Selecció i Desenvolupament Personal

Estem especialitzats en la selecció de perfils específics per a diferents sectors.

Altres Serveis

Per donar un servei integral als nostres clients, t’oferim la possibilitat de gaudir d’altres serveis del teu interès.

Treballem per que la seva empresa, tingui el personal adequat, a cada lloc de treball, motivat, implicat i satisfet amb la seva feina.

Desenvolupem i implantem serveis segons les necessitats i estructures dels nostres clients, mantenint la seva constant avaluació i millora contínua.

Comptem amb una base tecnologica, que ens permet poder efectuar amb caracter immediat les tramitacions via web directament amb els diferents organismes oficials com la Seguretat Social, Agencia Tributaria, Registre Mercantil o DGT. Així com una Area de Clients feta a mida perque el client pugui consultar l’estat de les seves gestions en temps real mitjançant la nostra pagina web.

La nostra missió és tramitar, gestionar i resoldre tots els dubtes, incidencies i obligacions que li sorgeixin en la seva activitat empresarial i institucional diaria i, sobretot, proposar de manera continuada totes aquelles idees que contribueixin eficaçment a la millora de la qualitat de gestió i al increment dels resultats.

La nostra activitat esta enfocada basicament a la petita i mitjana empresa (PIME) de tots els sectors i formes jurídiques, tant autonoms, com comunitats de béns, o Societats Limitades o anonimes, a les quals prestem serveis laborals, de seguretat social, de prevenció de riscos laborals, de comptabilitat, de gestió d’impostos, assegurances generals, finançament, etc., en una assessoria «a la carta».

Les nostres arees d’especialització es desenvolupen en l’ambit mercantil, comptable, fiscal, estrangeria, laboral, consultoria empresarial i recursos humans, aportant un servei integral i totalment adaptat al costat d’una dilatada experiencia professional.

FORMULARI DE CONTACTE

Estem a la seva disposició!